Mijn portfolio

Ik heb voor veel verschillende media gewerkt. Ik heb ook over veel verschillende onderwerpen geschreven: de ontwikkelingen op de beurs, bedrijfscijfers, pensioenen, hypotheken, vastgoed, duurzaamheid etc. etc. Het heeft wel vaak een link gehad met het thema 'geld'. Op deze pagina krijg je een overzicht te zien van een klein deel van mijn werk. 

Een klein deel van mijn gepubliceerde werk:

1.

Bedrijven


Ik heb in het verleden een aantal jaren voor de website van  De Financiële Telegraaf gewerkt. Ik heb hiervoor veel geschreven, waaronder een  artikel over de bankverzekeraar Fortis, die een belangrijk advies negeerde en later ten onder ging.


Lees meer>

2.

Bedrijfscijfers


Voor De Financiële Telegraaf heb ik regelmatig met analisten van banken en vermogensbeheerders gesproken. Bijvoorbeeld over de kwartaalresultaten van het bedrijf DSM.


Lees meer >

3.

Beleggen


Voor de website De Kritische Belegger schreef ik een paar jaar geleden een artikel over het beleggen in vastgoed en de risico's die hierbij horen.


Lees meer >

4.

Belastingen


Voor het platform De Zaak heb ik een aantal artikelen geschreven, waaronder dit artikel over belastingen voor ondernemers.


Lees meer >

5.

Ondernemers


Voor het platform De Ondernemer heb ik veel ondernemers geïnterviewd. Zoals dit interview met de managing director van het machinebedrijf Vermeer Corporation.


Lees meer >

6.

Ondernemers


Een ander interview voor De Ondernemer was dit interview met de creatieve oprichters van het bedrijf Pieperpost. Ze kregen veel reacties naar aanleiding van dit artikel.


Lees meer >

7.

Hypotheken


Voor het platform Kop/Munt heb ik de afgelopen drie jaar talloze artikelen geschreven, zoals dit recente artikel over de inbreng van overwaarde door doorstromers.


Lees meer >

8.

Hypotheken


Een ander artikel voor Kop/Munt ging over toekomstbestendig wonen voor ouderen. Ook hiervoor heb ik met een hypotheekadviseur gesproken


Lees meer >

9.

Hypotheken


Ik heb voor Kop/Munt de afgelopen drie jaar gesproken met een aantal 'koplopers' op het gebied van hypotheken, zoals Jennifer Op 't Hoog van Hypotheken Data Netwerk.


Lees meer >

Neem contact met me op

Ik kan heel goed toegankelijke en prettig leesbare artikelen over verschillende onderwerpen schrijven. Ook ben ik een kei in het afnemen van interviews. Neem contact met mij op, als je behoefte hebt aan een freelancer voor journalistiek, redactioneel of PR-werk.